sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Hyvää juhannusta!

Tätä viikonloppua olen odottanut. En vain siksi, että on juhannus, vaan siksi, että mulla on kokonaiset kaksi vapaapäivää ja vieläpä peräkkäin! :) En edes muista, milloin näin olisi ollut viimeksi...

Juhannuksen kunniaksi lähdimme perjantaina töideni jälkeen mökille koirien ja muutaman kaverin kera. Päivä oli lämmin ja kaunis, koirat rellestivätkin taukoamatta koko päivän! Elli kävi vähän väliä vedessä uimassa tai kahlailemassa, sitten se jatkoi leikkimistään ja oli taukoamatta liikkeessä. En tajua, miten ne voivat jaksaa? :D Kuuden tunnin mökkeilyn jälkeen jouduinkin jo laittamaan koirat sisälle rauhoittumaan, Ellihän ei tunnetusti tiedä omia jaksamisen rajojaan. Oli ilo seurata sitä leikkimisen riemua, mutta toisaalta minua huoletti kokoajan ylirasittumisen riski. Parin tunnin levon jälkeen koirat pääsivät taas ulos ja meno jatkui samanlaisena kuin päivällä ;)

Lauantaina nousimme ylös vasta reilusti puolen päivän jälkeen. Toki koirat kävivät aamupissalla pariin otteeseen ennen sitä, mutta muuten ne nukkuivat sikeästi sängyssä peiton alla. Kun viimein nousimme ylös, Elli aloitti meuhkaamisen, mutta herkkis-Yada selvästi oli kipeytynyt eilisestä touhottamisesta ja sen kävely näytti todella vaivalloiselta. Alkuun hätäännyin, mutta hierottuani sen lihaksia ja tassuja sain mielenrauhan: lihakset ovat luultavasti jumissa metsässä kiipeilystä ja mäessä juoksemisesta (mökki sijaitsee todella jyrkän mäen alla kallion kupeessa, sitä mäkeä ei autolla edes pääse ylöspäin), jonka lisäksi sen polkuanturat olivat herkät karkealla hiekalla juoksemisen vuoksi. Yada saikin viettää suurimman osan päivää jonkun ihmisen sylissä, ja sehän näytti sille kelpaavan paremmin kuin hyvin ;) Lauantai sujui huomattavasti rauhallisemmissa merkeissä, mutta siitä huolimatta koirat nukkuivat jälleen superpitkät yöunet.

Takana aivan mahtava levon ja koirien täyteinen viikonloppu, kunhan jaksaisin taas painaa töitä reilun viikon verran niin tiedossa olisi uusi kahden päivän miniloma :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti