sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Agilitytreenejä

Viime viikon sunnuntaina treenailimme omatoimisesti Homeetan hallissa Emman ja kääpiöpinsereiden kanssa. Mulla ei ollut oikein mitään järkevää mielessä, joten mentiin hyppyjä muutamalla takaakierrolla sekä putkia. Elli toimi vähän turhankin rauhallisesti, joten nyt täytynee keskittyä vauhdin lisäämiseen.

Agijuttujen jälkeen treenailin vähän palkan luovuttamista - se kun on ollut ongelmanamme jo pidemmän aikaa. Palkkasin siis Ellin lelulla, jolloin neitokainen tottakai sinkosi matkoihinsa. Pyysin ensin Elliä luovuttamaan lelun suosiolla, ja jos se ei antanut sitä, seurasin sitä päättäväisesti. En jahdannut, mut painostin hieman. Lopulta Elli heittäytyi maahan ja luovutti lelun. Sen jälkeen lelu löysikin aina melko nopeasti takaisin luokseni palkkauksen jälkeen ;) Jee!

Tokoiltiin loppuun vielä vähän. Pääosin samoja juttuja mitä lähipäivinä nyt yleensäkin: liikkeestä maahanmenoa perusasennon yms. lisäksi.

Perjantaina 28.9. Elli pääsi taas autoon mukaan Yadan agitreenien ajaksi. Tauoilla treenailimme tokoa tuttuun tapaan, mutta lisäsin haastetta ja palkkasin heittämällä lelua. Lelun luovutuksessapa ei ollutkaan enää mitään ongelmaa! Olin nin ylpeä Ellistä, että tokoiltiin oikein urakalla, nostatin kierroksiakin lelun avulla vähän lisää. Elli oli erittäin pirtsakalla päällä ja näytti nauttivan "työnteosta".

Tänään vierailimme jälleen Tuulan pentujen aluevalmennusryhmässä. Päivän treenissä saksalainen (ja päällejuoksu). Viime treeneissä harjoittelun alla oli päällejuoksu, mutta koska Ellin juoksujen vuoksi treenasin tuolloin Yadan kanssa, ei Elli päässyt (eikä ole myöhemminkään päässyt) treenailemaan päällejuoksua. Aloitimme siis päällejuoksusta ja siirryimme parin toiston jälkeen saksalaiseen. Elli oli erittäin hidas ja vähän omissa oloissaan oleva, mutta pienen maanittelun jälkeen suoritti annetut tehtävät erittäin kivasti. Itsekin pysyin linjassa enkä peruutellut ;) Putkeen meni ihan kivasti, vaikkakin vauhtia olisi todellakin saanut olla triplasti lisää. Verkotetuilla kepeillä liikkui melko tahmeasti, mutta pistetään huonon päivän piikkiin. Lopputreenistä vauhtia alkoi jo vähän löytymään, joten pituus ja pussi mentiin vauhdikkaasti. Hyvä Epi! Ihan tyytyväinen olen tämän päiväiseen treeniin. Tuon vetämättömyyden syy täytyy kyllä selvittää. Elli on muutenkin ollut vähän apea viime päivät. Aluksi epäilin syyn olevan herkissä tassun pohjissa, mutta enpä tiedä. Täytyy seurailla tilannetta!

Alla ratapiirrosta tältä päivältä, mittasuhteet tosin ovat ihan mitä sattuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti