maanantai 10. joulukuuta 2012

Ratatreeniä

Pitkästä aikaa pidempää rataa, jes! Raahauduimme jälleen aamusella hallille Marika ja Yojo seuranamme. Tällä kertaa minä olin valinnut päivän aiheen: 1lk hyppyrata. Rata olin Hu-Pu ry:n 1lk:n hyppyrata vuodelta 2010.

Rata oli melko yksinkertainen ja sen pystyi suorittamaan reippaassa tahdissa.

Yada meni tosi kivasti ja kuuliaisesti. Pussilla ei ollut mitään ongelmaa, vaikka Yada hakeutui ehkä hieman pussin oikeaan reunaan, jolloin se juoksi helposti jalkoihini. Pussistahan jatkettiin putken vasempaan päähän. Muurilla teki hyviä käännöksiä suhinoiden avulla, kutoselta kasille asti leikkasin takaa eikä niissä ollut mitään ongelmia. Pilkkua viilatakseni, käännökset olisivat voineet olla hieman tiukempia. Keppikulma oli melko haastava - ainakin toteuttamallamme radalla (jouduimme kaventamaan rataa melkoisesti, sillä KSSK:n halli on hieman liian kapea kisaratoja ajatellen, ja tästä johtuen radan mittasuhteet vääristyivät). Yada suoriutui siitä kuitenkin hyvin. Renkaalla ei ollut mitään ongelmia, eikä putki nro 12, jonka olimme muuten asettaneet puomin alastulon ympärille hämätäksemme koiria, tuottanut ongelmia. Loppurata pituudelta alkaen sujui vauhdikkaasti ja sujuvasti.

Aloittelin rataa myös Ellin kanssa, mutta viikonlopun hoitopaikka näytti veroittaneen osansa. Elli oli todella vetelä ja haluton, väsynytkin, joten päädyimme kepittelemään. Aluksi kymmenellä verkolla ja lopuksi vain kahdeksalla! Jippii, Elli ei edes huomannut puutteita :) Hetken kruisailtuaan kepeillä Ellikin alkoi piristyä ja tein muutamia hyppyjä. Vähän vielä tokoa ja sitten lepäilemään.

Ellin (superhienoista!!!) kepittelyistä ei valitettavasti ole videomateriaalia, mutta Yadan yksi ratasuoritus eksyi kameralle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti