maanantai 3. joulukuuta 2012

Treenit pakkassäässä

Treenailimme aamusella "pirteässä" pakkassäässä KSSK:n puolella Marikan ja Yojon kera. Siis oikeesti, -16 astettahan on ihan tappavan kylmä pakkanen! K-y-l-m-ä, niin mulla kuin koirillakin.

Marika oli kehitellyt taas kivan treenin meille: vähän irtoamisia ja takaakiertoja, sylkkäriäkin pikkuisen. Lopuksi kepiteltiin.

Ellin kanssa aloiteltiin "mustalla radalla" ja palkkasin aluksi kolmoselle, jotta sain hyviä irtoamisia. Pikkuhiljaa jatkettiin rataa pidemmälle. Kaiken kaikkiaan meni kyllä tosi kivasti, Ellillä oli vauhtia ja luovutti palkankin suht helposti. "Punaista rataa" en tehnyt Ellin kanssa ollenkaan.

Kepit kaikilla verkoilla. Aluksi oli vähän laiskahko, mutta Marikan avustuksella sain neitoon hieman vauhtiakin. Tosi hyviä suorituksia, takaosan heikkous tosin näkyy vielä. Loppua kohden alkoi kuitenkin käyttää takaosaa paremmin! Elli ei hae vielä ollenkaan kepeille itse, mutta eipä olla sitä vielä treenattukaan...


Yadan kanssa menin molemmat radat. Kivasti sujui, irtoamiset oli hyviä. Sylkkäriä koitettiin punaisen radan kakkosella, mutta vauhdin puuttumisesta johtuen ei sylkkärit oikein toimineet. Menin radan muutamasti valssaten kakkoselle saadakseni Yadaan hieman vauhtia, ja lopuksi kun yritin sylkkäriä, se onnistui. Jee!



Kepeillä ei mitään kummoista, ilman verkkoja tottakai mentiin ja Marikan häiriköi vähän toisessa päässä palkan kanssa. Hyvin hakee ensimmäisen välin, kunhan en mene sörkkimään väliin omien käsieni kanssa.

Tosi kivat treenit, pakkasesta huolimatta! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti