lauantai 11. helmikuuta 2012

Hallilla

Tänään pyöriteltiin siis hallissa niin tokoa, agia kuin näyttelyjuttujakin. Mukana tietysti Yada ja Emma koirineen (kääpiöpinserit Viljo, Fani ja Diiva sekä dobberi Pate).

Yadan kanssa tehtiin täysi treeni, ja meni kyllä tosi hyvin! Ei voi olla kuin ylpeä siitä :)

Ellin kanssa sitten vähän kevyemmin kaikkea, muun muassa seuraamista ja perusasentoa, muutamia hyppyjä maapuomien yli sekä A ja puomi. Seurasi ihan kivasti ja piti kontaktia. Perusasento oli mitä oli, paikkaa ei meinannut millään löytyä. Pitänee vaan treenata paljon lisää! Agiesteistä Elli on ihan innoissaan. Tehtiin muutamia pikkuhyppyjä "maapuomien" yli. Olivat siis n. 5cm korkuisia. Hyppää namin avustuksella todella hyvin ja innolla, mutta ilman namia ei meinaa irtaantua minusta vaan jää kyttäämään namia. Haluaisinkin nyt kovasti päästä pentuagiin tai vastaavaan, jotta saataisiin säännöllisesti treenattua ja vieläpä valvovan silmän alla. No, hypyt siis meni ihan ok. A:n meni kerran hihnassa, kovasti pelotti. Puomi oli aluksi jännittävä, mutta parin toiston jälkeen meni puomille mutkitta ja otti kontaktit hyvin. Hyvin piti kontaktia myös minuun esteiden välillä ja pitkin hallia juoksennellessa. Namit ovat kyllä oiva koulutusvälinen Ellin kanssa, minun täytyisi vain alkaa hieman hillitsemään palkkaamista... ;)

Pikkukoirat saivat vielä lopuksi purkaa energiaa erilaisilla juoksuleikeillä. Kotimatkalla minulla olikin kyydissäni kaksi erittäin väsynyttä hauvelia :)

Elli pääsi kotona samantien pesulle, sillä karva oli aivan vihreää. Neiti oli hieman pyöriskellyt hallissa ja kivasti oli matosta tarttunut väriä valkoiseen karvaan... Elli seisoi todella hienosti kylppärissä paikallaan kun hinkkasin väriä irti. Jee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti