sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Musti ja Mirri Puppy Cup, Lohja

Vauhdikas viikonloppu takana kera Emma & Fani ja pikkusiskoni Ida.

Suuntasimme lauantaina kohti pääkaupunkiseutua. Suunnistimme ensitöiksemme Espooseen hotellille ja lenkitimme koirat. Sitten ajelimme Helsinkiin katsomaan Apassionataa. Oli muuten hieno show! Elli ja Fani odottelivat sillä välin hotellilla. Kovin oli Elli innoissaan uudesta ympäristöstä. Tosi rohkeasti käyttäytyi hississä ja kirmaili muutenkin pitkin hotellin käytäviä kuin olisi kotonaan :)

Sunnuntaiaamuna hirmuisen pakkasen (-30 astetta!) saattelemana hurisuttelimme - muutaman mutkan kautta - Lohjan Showlink Areenalle pentunäyttelyyn. Ennen kehien alkua juoksutin Elliä hieman kehässä ja seisottelin maassa sekä pöydällä. Pienen treenin jälkeen sujui oikein hyvin!

Pari tuntia jouduttiin odottelemaan omaa vuoroamme, mutta sainpa puristettua liiat energiat Ellistä pois. Kehässä malttaisi sitten hieman paremmin seisoa.

Osallistuimme siis 5 - 7kk pentuluokkaan (BABY). Elli ravasi kehässä todella kivasti ja seisoikin ihan hyvin. Pöydällä vähän pyöriskeli. Kaiken kaikkiaan esiintyi todella iloisesti ja lopputuloksena PEK3 ja KP. Olen enemmän kuin tyytyväinen Neidin sijoitukseen. Tästä on hyvä jatkaa!

Kotimatka sujui rauhallisesti, sillä molemmat koirat nukkuivat koko automatkan.

Alla muutamia todella huonoja kuvia viikonlopulta. Mutta saanpa kerrankin edes jotain kuvamateriaalia lisättyä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti