keskiviikko 29. helmikuuta 2012

KSSK Tokotreenit

Elli 6kk! :)

Elli oli kuusikuukautis päivänsä johdosta jättänyt yön aikana terkut eteisen lattialle: kakkaa. Paljon kakkaa. Raukan maha oli näemmä sekaisin... Lisäksi repi hieman myöhemmin tyynyni sillä välin kun olin poissa kaksi tuntia. Kiva aamu!

Käytiin kuitenkin tunnin lenkillä Kalalammella ihanan lauhassa, mutta aurinkoisessa säässä :) Koirat tykkäsivät kovasti ja heittelinkin niille keppiä umpihankeen, jotta saivat purettua energiaansa. Hyvin jaksoivat siitä huolimatta porhaltaa täyttä vauhtia metsässä.

Illalla kävimme taas tokotreeneissä Käpälämäessä. Päivän aiheena oli luoksetulo. Elli oli alusta asti kiinnostunut minusta (pikemminkin herkuistani) ja otti hyvin kontaktia. Kontakti myös pysyi todella hyvin! Luoksetulossa minun täytyi hieman antaa vetoapua liikkumalla taaksepäin. Paikallaan seisoessani Elli ei joko reagoinut ollenkaan tai sitten se tuli luokseni liian hitaasti. Onneksi saimme todella hyviä vinkkejä Tarjalta luoksetulotreeniä varten. Kotona täytyisi nyt vain ahkerasti treenailla parikin kertaa päivässä ja aina yhtä asiaa kerrallaan. Loppuun teimme vielä yhdet luoksetulot "vapaana". Nyt palkkana oli lelu, joten ei ollut epäilystäkään, etteikö Elli olisi luokseni tullut :)

Kuten yleensä, Elli loisti omassa ryhmässään, mutta Yadan suoritus jatkoryhmässä oli sanoin kuvaamattoman kauhea. Jätän nyt suosiolla Yadan tokoilut häiriössä sikseen ja treenaan ainakin pari viikkoa kotona lyhyitä pätkiä. Hallilla on ihan liikaa häiriötä Yadan kaltaiselle arkajalalle, ja lisäksi 45min treenit on liian pitkät. Yada ei millään jaksa keskittyä yli puolta tuntia, sillä se kuluttaa energiansa kaikkeen epäoleelliseen ihmettelyyn.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti