keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

KSSK Tokotreenit

Russelipojat Ruuti ja Nalli olivat meillä Yadaa ja Elliä viihdyttämässä sillä välin, kun laitoin poikien omistajan kynnet. Elli oli tuttuun tapaansa erittäin kiinnostunut uusista tuttavuuksista, kun taas Yada mieluusti seuraili touhuja kauempaa. Erittäin nätisti koirat osasivat kuitenkin leikkiä keskenään ja jatkuvasti olisi pitänyt päästä takapihalle peuhaamaan :)

Pojat lähtivät kotiinsa parin tunnin leikkimisen jälkeen ja me suuntasimme Ellin kanssa suoraan tokotreeneihin. Treenit alkoivat tuttuun tapaansa luoksepäästävyydellä, ja tällä kertaa Elli osasi kauniisti tervehtiä "tuomaria" kaikki jalat maassa. Elli oli muutenkin todella skarppina kokoajan ja piti hyvin kontaktin. Helposti jää kuitenkin tuijottelemaan (hämäävästi) kättäni, jossa pidän herkkuja, joten täytynee alkaa vaihtelemaan palkkauskättä, jotta ottaisi paremmin kontaktia silmiini. Treenailtiin seuraamista pujotellen muita koirakoita ja lisäksi tein paljon omia harjoituksiani häiriössä. Päivän aiheena oli kestoa peruskäskyihin. Istumisessa ei ongelmaa ole: voin siirtyä huoletta kauemmas Ellistä, hyppiä, pomppia, huitoa yms Ellin pysyessä paikoillaan, mutta makuullaan Elli ei meinaa pysyä. Maahan meno on tosin ollut meille aina vaikea - syytä en osaa sanoa... Loppuun taas vähän seuraamista pujotellen ja kujassa kulkien, ja hyvin meni. Kaiken kaikkiaan treenit olivat jälleen erittäin, erittäin onnistuneet!

Kotiin tullessani nappasin vielä Yadan matkaani ja suuntasin alakentälle tokoilemaan. Yada teki ihan mielettömän treenin, eikä hermoheikosta arkajalasta ollut tietoakaan! Syötin Yadan täyteen makkaraa ja sitten hölkkäiltiin hymyssä suin kentältä kotiin :)

Tänään todella hyvät treenit molempien koirien kanssa, mikäs sen mukavampaa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti