keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Pirtsakka pakkanen!

Tokotreenit peruuntuivat pakkasen vuoksi. Aluksi olin tosi harmissani, koska olin odottanut koko viikon, että pääsemme treenaamaan. Ei kuitenkaan auttanut itku markkinoilla, joten heitin koirille takit niskaan ja lähdettiin pitkälle lenkille.

Käytiin Pikku-Palomäen koirapuistossa ja matkalla treenattiin vierellä kulkemista. Ihan hyvin sujui - lopuksi. Elli on kyllä niin kovapäinen Neiti, että välillä täytyi oikein laskea kymmeneen ennenkuin jatkettiin matkaa :) Tuntuu, että nuo kaksi oikein provosoivat toinen toisiaan käyttäytymään huonosti... Ja kun yksi haukkuu, niin haukkuu toinenkin. Koirapolulla tavattiin kultainennoutaja omistajineen ja tytöt saivat tehdä vähän tuttavuutta. Kaikki olivat hieman hämillään ja peloissaan, mutta kyllä siitä sitten rohkaistuivat. Etenkin Yadasta isot koirat ovat todella pelottavia. Lenkin loppua kohden Elli väsyi melkoisesti kun oikein juoksutin koiria, että saivat purkaa energiaa. Rättiväsyneinä sitten laahustimme kotiin.

Toivon todella, etteivät ensi viikon tokotreenit peruunnu! Nyt meillä ei ole varaa jättää yhtään häiriötreenejä väliin ensi viikon viikonlopun näyttelyitä ajatellen. Onneksi saimme varattua hallin ensi sunnuntaiksi, jolloin aion treenata hieman sekä agia että tokoa ja näyttelyjuttuja. Vielä ennen näyttelyviikonloppua olisi tarkoitus käydä KSSK:n näyttelykoulutuksessa - kun nyt vihdoin sinne pääsen töiden puolesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti