sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Hengissä ollaan!

Vähänkö noloa, hieman on tämä blogin päivittely ollut jäissä.. Lupan parantaa tapani - ehkä! ;)

Pikaisimpina kuulumisina mainittakoon, että Elli on saanut (ainakin osan) motivaatiostaan takaisin juoksujen jälkeisen valeraskauden tai muun aivopierun päätyttyä. Juoksujen jälkeen Elli oli todella rasittava ja laumadynamiikka täällä kotona oli ihan sekaisin. Neiti Rähinä aloitti jatkuvasti kunnon taisteluja Yadan kanssa, joiden seurauksena molemmat olivat täynnä reikiä. Onneksi rauha on jälleen maassa eikä mun tarvitse huolehtia kokoajan, etteivät nuo kaksi ala rähistä toisilleen. Yada kärsi myös henkisesti melkoisesti Ellin sekoiluista, ja meni jonkin aikaa, että se palautui ennalleen. Ellin treenimotivaatiokin oli aivan hukassa, myöskään lenkit eivät kiinnostaneet. Elli lepäilikin monta viikkoa kotosalla.

Nyt olemme kuitenkin taas päässeet treenaamisen makuun! Yadan kanssa käyn edelleen KSSK:n agiryhmässä perjantaisin, Ellin tokoilut ovat jääneet vähemmälle. Sen sijaan olen raahannut koiria hallille omineni - etenkin nyt viime viikkoina - ja treenannut niin pirusti ;) Elli jopa yllätti mut viime viikon treeneissä: se pinkoi radalla niin kovaa, että sain todella pistää tossua toisen eteen pysyäkseni sen perässä! En olisi ikinä uskonut, että pieni pallero pääsee niin lujaa. Pääosin olen keskittynyt molempien kanssa agilityyn, mutta tokoilen myös Ellin kanssa joka kerta treenien päätteeksi tai niiden ohella.

Elli on kehittynyt hurjasti agilityssä, mutta matkaa on vielä. Kontaktitreenit ovat olleet ihan toissijaisia, joten emme edelleenkään ole päässeet laatikolta eteenpäin. Huoh, pitäisi ottaa itseäni niskasta kiinni ja treenata sen 2on2off kuntoon! Elli rakastaa putkia ja nyt uutta opittuaan myös rengas sopii rallitteluun. Normihypyt sen sijaan ovat Ellin mielestä ihan tylsiä.


Seuraavat agitreenit ovat alkavan viikon keskiviikkona. Ja mikäli Marika pääsee ohjeistamaan meitä, kokeilemme Ellin kanssa myös (rauniotreeneistä haaveillen) ihmisen etsimistä.

Koska Yada on ollut aivan superhyperhieno treeneissä ja se on kehittynyt aivan mielettömästi, aion alkaa raportoimaan tänne myös sen kuulumisia. Mulla on tilattuna agilisenssi tälle vuodelle, mutta taidamme siirtyä kisakentille vasta vuoden vaihteen jälkeen ;) Ehdin sitten hoitaa Yadan paperiasiatkin kuntoon rauhassa. 


Elli lähettää terkkuja työpaikaltaan ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti