torstai 22. marraskuuta 2012

Putkeen, putkeen!

Eilisen treenien sijaan treenailimmekin jo tiistaina KSSK:n puolella Marikan ja Yojo-parsonin kanssa. Marika toi mukanaan radan, jota muuntelimme alussa mieleiseksemme saadaksemme koiriin vauhtia.



Koska Ellin kontaktitreenit ovat toistaiseksi jäissä (enkä jaksanut verkottaa kaikkia keppivälejä), tein Ellin kanssa rataa vain 7. hypylle asti. Ja jotta sain koiraan vähän vauhtia, rallittelimme radan muuten numeroiden mukaan, mutta molemmat putket sekä 6. ja 7. hypyt mentiin väärinpäin/väärään suuntaan. Elli meni ihan kivasti, tosin putkeen irtoamista pitää harjoitella vielä paljon. Siinä olemme menneet jokseenkin takapakkia :( Marikan avustuksella irroiteltiin suoraan putkeen pitkänkin matkan päästä eikä mitään ongelmaa irtoamisen kannalta ollut, saati että Elli olisi edes miettinyt lintsaavansa ;) Täytynee treenata putkea irrallisena enemmän ja harjoitella irtoamisia ihan urakalla.

Yada rallitteli rataa aluksi samaan tyyliin kuin Elli, mutta lopuksi ihan numerojärjestyksessä, jotta jouduin treenaamaan - ah, niin ihanaa - saksalaista. Ja voi apua miltä se meno näytti! Marika ikuisti erään ratayrityksen videokameralle, mutten kehtaa sitä kyllä täällä julkaista :D Rakennan kyseisen radan vielä joskus uudelleen, kunhan olen saanut saksalaisen kuntoon, ja lupaan liittää siitä videon tänne! Yada kepitteli tänään kivasti ja vauhtia tuntui olevan riittävästi. Puomilla hyppi surutta alastulokontakteja, vaikka viime aikoina on tehnyt ne lähes 100 prosenttisesti! Mä en tajua... Noh, treeniä tiedossa. Ehkä otin liikaa vauhtia puomille, viime treeneissähän olen tehnyt puomia yksittäisenä tai maksimissaan yhden hypyn vauhdittamana.

Yada pääsee pomppimaan seuraavaksi perjantaina ryhmätreeneissä, mutta Elli pääsee agihommiin seuraavaksi vasta ensi viikon maanantaina.

2 kommenttia:

  1. Jaksatko kuitenkin meidän räpellyspätkän laittaa vaikka faceen ;) Mä koitan huomiseksi saada ne sun ja Yadan pätkät tikulle ja hallille!

    VastaaPoista