maanantai 26. marraskuuta 2012

Takaaleikkailua ja muuta säätöä

Olin ahkera ja tulostelin aamulla netistä ratoja ennen hallille lähtöä. Pääasiassa katselin 3lk:n hyppyratoja, mutta printtailin ulos myös helpompia versioita Elliä varten. Tämän päiväinen rata on yksi VAU:n kisaradoista, mutta muuntelin sitä hieman lisäämällä renkaan ja muuttamalla loppupätkää radasta.

Aloitin Yadan kanssa ja vein palkan pussin päähän, sillä haluan vielä palkata pussin ainakin alkuun. Sitten vaan ykköseltä liikkeelle.  Hermoilin ihan turhaan pussia, sillä Yada suoritti sen aivan mielettömällä vauhdilla ja päättäväisyydellä. Jee! :) Palkkailin pussin kuitenkin muutamaan kertaan ja jatkoin sitten radan loppuun. Ei moitittavaa! Tähän rataan mahtui paljon takaaleikkaukskäännöksiä, sillä omat koivet eivät pinkoneet tarpeeksi lujaa, että olisin ehtinyt valssailemaan ;) Yadalle kuitenkin todella hyvä harjoitus, koska faktahan on, ettei mulla läheskään aina ole mahdollisuutta ehtiä sen edelle.

Renkaan suorittamisessa ei ollut mitään ongelmia, ja nopeita käännöksiäkin saatiin yksittäistreeninä aikaan. Oikealle nopeat käännökset ovat kuitenkin edelleen vähän heikompia. Kontaktitreenissä keinu ja puomi, ihan kivasti sujuivat molemmat. Keinussa on edelleen työtä, eikä puomiakaan voi reippaassa vauhdissa suorittaa ilman alastulossa olevaa palkkaa: lentelee kontaktien yli surutta. Hitaammassa vauhdissa varmempi.

Ellin kanssa menin samaa rataa, tosin kyseisen vaappujan vauhdissa olisin ehtinyt tekemään valssitkin ;) Halusin kuitenkin suorittaa radan samalla kaavalla kuin Yadankin kanssa, joten palkkailin muutaman kerran namilätkällä tiettyjä hyppyjä. Käytin namilätkää myös irrallisissa putkeen ja pussiin meno treeneissä, sekä verkotetuilla kepeillä. Lelulla palkkaamisesta on tullut jälleen ongelma, sillä Elli ei luovuta lelua minulle vaikka tekisi mitä. Sitä täytynee treenailla, ja itseasiassa hallilla jo treenailinkin, erittäin paljon. "Varastelu" on tapa, jota en voi sietää. Etenkin jos Ellin hallussa on oikeasti esine, jota sillä ei saisi olla tai jonka se on omine lupineen ottanut.

Kaiken kaikkiaan ihan kivat treenit takana, paljon onnistumisia, mutta myös epäonnistumisia. Tiedänpä taas, mitä treenailla tulevat viikot! Yada pääsee treenaamaan seuraavaksi jälleen perjantaina, Ellistä en vielä osaa sanoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti