keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Hierontaa ja karvoja - paljon karvoja!

Aamulla kipaistiin metsään ja koirapolulle purkamaan pahimmat energiat. Siltä reissulta terkkuina tämä huono kuva karvanaamoista. Kyseinen kuva on muuten viimeinen kuva Yadasta ennen sen karvanpoistoa ;) (Pahoittelen huonoa laatua...)


Myöhemmin päivällä koirat pääsivät Niinan hierottavaksi Cani'n Care Storessa.

Yada oli tuttuun tapaansa melko vastahakoinen. Nyt vielä uudet liiketilat ja hälinä ympärillä häiritsivät Yadaa entisestään. Toisaalta, tällaiset harjoitukset tekevät oikein hyvää tuolle hermoheikolle. Hieronnan loppua kohden Yada osittain jo rentoutuikin. Jumeja löytyi selästä ja hieman lapojen päällä olevista lihaksista, mutta muuten lihakset olivat ok. Keppitreeni on varmasti tehnyt tehtävänsä ja jumiuttanut lavat. Nyt kun saan lavat auki, ehkäpä kepitkin nopeutuvat ja liikkeestä tulee vieläkin sujuvampi. Selän kanssa täytynee olla nyt tarkkana ja tehdä vaikka muutamat hyppytekniikkaharkat, että saan hyppykaaren kuntoon ja pään vähän alemmas.

Elli odottelikin jo kärsimättömänä vuoroaan Yadaa hierottaessa, ja käsittelyyn päästessään ei olisi malttanut rauhoittua aloilleen. Hetken kuluttua neitonen nautiskeli kyllä jo ihan täysillä, vaikka välillä piti säpsähdellä hereille ja vängertää pystyyn. Luulen sen ottaneen mallia Yadan huonosta käytöksestä... ;) Juttelin Niinan kanssa paljon Ellin takaosan heikkoudesta, ja sainkin paljon hyviä vinkkejä takaosan vahvistamiseen. Niina kehui Ellin valtavia lihaksia lapojen päällä - ne tosin ovat vain ja ainoastaan kehittyneet siitä hyvästä, että Elli on erittäin etupainoinen ja vetää itseään eteenpäin etuosalla. Pieniä jumeja oli selässäkin, mutta ne johtunevat pitkästä selästä. Täytynee venytellä paljon takajalkoja, aloittaa treenit juoksumatolla ja kehittää tasapainoa erinäisin keinoin. Nyt jos eivät takaosan lihakset ala kehittyä, niin ei sitten millään!

Ensi tiistaina käydään ensimmäisen kerran kokeilemassa juoksumatolla juoksemista samaisessa paikassa, seuraavat hieronnat sovittiin joulun jälkeen. Toivottavasti juoksumattotreenit sujuisivat hyvin, jotta voisin ottaa osaksi säännöllistä harrastamista.

Illemmalla Yada kävi vielä Marin nypittävänä Dogstockissa. Ja eron kyllä huomaa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti