perjantai 6. tammikuuta 2012

Esittelyssä: Elli

Sain vihdoin ja viimein itseäni niskasta kiinni, joten rakentelin Ellille ikioman blogin neidin vauhdikkaasta elämästä kertomaan.

Elli on tällä hetkellä 4 kuukautta vanha, tarmoa täynnä oleva russelin alku. Se on terrorisoinut kotiamme pienestä pitäen jättäen jälkeensä tuhoa. Etenkin sähköjohdot ovat erittäin mieluisia puruleluja. Tuhoamisen lisäksi Ellin lempipuuhaa ovat toisen russelimme, Yadan, kanssa leikkiminen, syöminen ja nukkuminen. Yada on Elliä vuotta vanhempi, mutta yhtä aktiivinen ja virtaisa kuin "pikkusiskonsakin". Voinette uskoa, että meillä on rauhallista vain kun koirat nukkuvat. Yadan lisäksi Ellin hyviä koirakavereita ovat russelinarttu Ilona (s. 2011), kääpiöpinseriuros Viljo (s. 9/2010) ja sekarotuinen narttu Nemi (s. 8/2010). Kevään kuluessa Elli pääsee tutustumaan myös tulevaan näyttelyreissukaveriinsa, kääpiöpinserinarttu Faniin.

Luonteeltaan Elli on ystävällinen ja aina iloinen. Se tulee hyvin toimeen niin ihmisten kuin koirienkin kanssa ja pitää lapsista. Elli on erittäin, siis korostan erittäin, itsepäinen eikä juurikaan pala halusta miellyttää ketään. Se komentaa mielellään ihmisiä ja muita koiria. Melkoinen persoona yhdistettynä pieneen pyöreään vartaloon! Välillä minun täytyykin laskea muutamaan otteeseen kymmeneen välttyäkseni hermoromahdukselta. Uskon kuitenkin, että kunhan esimurrosiän uho hieman hellittää, niin Ellistä tulee mainio harrastuskoira lajiin kuin lajiin.

Ellin tulevaisuuden varalle on suunniteltu jos jonkinmoista. Haluaisin Ellistä itselleni näyttely-, agility- ja tokokoiran. Näin vaatimattomasti sanottuna ;) Tulevaisuus näyttänee ns. leipälajimme. Lajin, johon aiomme panostaa hieman muita enemmän. Ellin tokotreenit alkavat parin viikon kuluttua ja ensimmäisiin näyttelyihin Lohjalle suuntaamme 5.2.2012. Agihalliin Elli onkin päässyt tutustumaan jo pienestä pitäen. Toiveenani olisi päästä sekä Yadan että Ellin kanssa KSSK:n agiryhmään kevään aikana. Elli toki aloittaisi treenit pentukurssista.

Odotan innolla, mitä tuleva vuosi tuo tullessaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti