lauantai 7. tammikuuta 2012

Treeniä hallilla

Pitkän tauon jälkeen kävimme taas hallilla koirien kanssa ihmettelemässä. Mukana myös Emma Viljon ja Fanin kera.

Ellin kanssa treenailin lähinnä näyttelyjuttuja: hihnassa juoksemista ja seisomista. Elli esiintyikin oikein mallikkaasti etenkin ravissa! Tänne-käskyäkin tuli harjoiteltua neidin juoksennellessa pitkin hallia vapaana ;) Seisotin Elliä myös pöydällä, jolloin Emma samanaikaisesti tutkiskeli, tai ainakin yritti tutkia, hampaita ja mittasi säkäkorkeuden (25cm). Elli väistää vielä jonkin verran vieraan ihmisen kättä, mutta toivottavasti asia saadaan korjatuksi ennen Lohjan pentunäyttelyitä. Myös häkissä oloa pitää vielä harjoitella, sillä nyt Elli haukkuu ja vinkuu melkoisesti ellen ole aivan häkin lähettyvillä. Yadan kanssa ollessaan pysyy kyllä hiljaa - onneksi.

Koska olimme agihallilla, pitihän sitä vähän itse agiakin kokeilla. Elli oli oikein pirtsakalla tuulella ja meni rohkeasti pikkuputkeen sekä puomille herkkujen voimalla. Ja tekipä se pikku hypytkin käskystä! Kunhan vain saamme perustokokäskyjen lisäksi putkeen menon sujumaan, alamme treenata keppejä ja keinua, jotta Elli sitten vuoden ikäisenä olisi hyppyjä vailla valmis aktiivisempaan agitreeniin.

Koirat olivat tänään olleet työpäiväni ajan leikkimässä Ilonan kanssa, joten molempien energiavarastot ovat ihan nollassa. Tuossahan ne pötköttelevätkin parhaillaan aivan umpiunessa vierelläni :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti