perjantai 20. huhtikuuta 2012

Match Show, Valkeala

Tänään olimme siis Ellin ensimmäisissä mätsäreissä KSSK Käpälämäki-hallilla Valkealassa. Mukana myös Yada ja Nemi.

Elli osallistui pentuihin ja Nemi isoihin koiriin. Pikkusiskoni Ida osallistui Yadan kanssa junior handleriin. Ensimmäisenä kehään pääsivät Ida ja Yada. Siihen nähden, että Ida oli ensimmäistä kertaa kehässä ja Yada ensimmäistä kertaa Idan kanssa kehässä, meni molemmilla tosi hyvin. Olipa tuuria, että kyseisen kehän tuomariksi sattui juurikin mätsäreiden ainoa miestuomari - Yadahan pelkää miehiä kuollakseen... Sijoitusta ei tullut, mutta molemmat saivat rutkasti lisää kokemusta!

Elli esiintyi todella kivasti ja voitti parinsa. Helposti :) Elli ei kuitenkaan sijoittunut enää punaisten kehässä. Kehä oli todella pieni niinkin suurelle koiramäärälle, enkä päässyt esittämään Elliä kunnolla ravissa. Liikkeet jäivät todella mitättömiksi. Lisäksi ajauduimme todella ahtaaseen väliin seisottaessa, enkä saanut enää korjattua Elliä kun se alkoi hillumaan... Odotukseni olivat korkeammalla, mutta minkäs teet. Kokemusta me tuolta lähdimme hakemaan, ja sitä todellakin saimme :) Kaiken kaikkiaan Elli oli todella rento (myös pöydällä!) ja kuunteli tarkkaavaisesti minua. Kunpa se käyttäytyisi yhtä aikuismaisesti myös virallisissa näyttelyissä.

Nemi oli ensimmäistä kertaa koiratapahtumassa, joten arvatenkin se jännitti melkoisesti. Kehässä sain esitettyä sen ravissa kivasti, mutta seisoessa oli melko jännittynyt eikä olisi malttanut seisoa. Yrittipä se muutamaan otteeseen karatakin kehästä :) Sininen nauhahan siitä sitten saatiin. Ryhmäkehässä karsiuduimme ensimmäisessä "pudotuksessa". Pääasia Nemin tapauksessa lienee, että se pysyi loppujen lopuksi kehässä, kuunteli minua (melko vierasta ihmistä) ja liikkui letkeästi jännityksestä huolimatta. Suunta on vain ja ainoastaan ylöspäin ;)

Ihan kiva päivä takana kurjasta sadekelistä huolimatta. Ensi viikolla olisi lisää mätsäreitä luvassa, yritän roudata koko poppoon sinne treenailemaan lisää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti