keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Mätsärimenestystä

Eilen olin molempien koirien voimin Korian monitoimitalolla mätsäreissä. Suuret kiitokset pikkusiskolleni Idalle, joka oli suuri apu kahden ylienergisen russelin kanssa!

Elli osallistui pentuihin ja Yada pieniin koiriin. Elli esiintyi oikein kivasti ja sai punaisen nauhan. Antoi katsoa hampaat paljon paremmin kuin viimeksi, ja seisoikin kuin tatti :) Lopputuloksena Ellille pentujen PUN1!

Yada esiintyi varmasti maassa ja liikkui todella hyvin, mutta pöydällä alkoi jännittämään. Seisoi paikoillaan, näytti hampaat jne., mutta oli arka ja pelokas. Kaikesta huolimatta myös Yada sai punaisen nauhan. Lopputuloksena Yada pienten PUN5 tai PUN6 - muisti pätkii jo pahasti :D

BIS-kehässä Elli taisteli itsensä kolmannelle sijalle (BIS3)!!! En voisi olla tyytyväisempi vauveliin! :) BIS-kehässä liikkui hieman huonosti, mutta seisoi jälleen paikoillaan täysin liikkumatta. Pitkä päivä alkoi näkymään jo tarkkaavaisuuden puutteessa eikä esiintyminen ollut enää niin tarmokasta kuin aiemmissa kehissä, mutta tuomarit selvästi ymmärsivät kehän nuorimmaista oikein hyvin.

Tänään käväistiin Ellin kanssa vielä Inkeroisissa. Elli sai jälleen punaisen nauhan, ja sijoittui punaisten kehässä neljänneksi. Tuomari piti selkeästi isommista koirista, sillä suurinosa punaisen saaneista oli isoja koiria - valkoisia tai ruskeita. Kovasti sai pikku-Elli tästä huolimatta kehuja, ja aivan ihanaksikin kehuttiin :)

Elli oli taas kovin skarppina alkuun, mutta punaisten kehää odotellessa alkoi hyytymään. Pitänee jatkossa pitää häkissä/sylissä kehien välissä, muuten väsyy aivan liikaa. Muutenkin taidan treenata Elliä liikaa... Pieni paussi treenailuista ei varmasti tekisi pahaa. Nyt Elli saakin viikon verran lepäillä ennen seuraavia treenejä ja mätsäreitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti