maanantai 9. huhtikuuta 2012

Auringonpaistetta

Lappeenrannan näyttelyt jäivät nyt sitten tältä erää väliin. Vieläkin harmittaa, mutta onneksi näyttelyitä on luvassa paljon lisää :)

Elli on siis lomaillut nyt parisen viikkoa sairastumisen vuoksi. Kävimme eläinlääkärissäkin näyttäytymässä kiirastorstaina, tosin ei hänkään osannut varmuudella sanoa, onko kyse kennelyskästä. Ellihän kyllä yski vain sinä yhtenä yönä (to-pe), ja sen jälkeen se on yskähtänyt vain muutaman kerran ihan satunnaisina päivinä. Rasituksella ei ole näyttänyt olevan vaikutusta siihen, yskiikö vai ei. No, saimme kuitenkin muutamat piikit ja viikon antibioottikuurin. Olipa nyt kyseessä kennelyskää tai ei, niin ei pitäisi tämän kuurin jälkeen yskiä yhtään :)

Kovasti on Elli tohottanut menemään kuureista huolimatta, pitäisi kuitenkin malttaa nyt vielä muutama päivä ottaa iisimmin. Aikamme kuluksi olemme treenailleet noutoa ja katsekontaktia ihan näin sisätiloissa. Onnekseni Yada on näyttänyt selviävän ilman tartuntaa, sillä se ei ole oireillut millään tapaa - missään vaiheessa. Jee! Sekä minä että koirat odotamme innolla, että pääsemme tapaamaan muita koiria ja lenkkeilemään tuolla ihanassa auringonpaisteessa! Nyt kun sitä paistetta vihdoin ja viimein on... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti