torstai 19. huhtikuuta 2012

Tokoilua ja hohtavan puhdasta

Pidettiin pienet toko- ja näyttistreenit keskiviikkona aamuna Hennan ja Nemin kanssa alakentällä. Mulla oli molemmat koirat mukana. Treenailtiin Ellin kanssa ihan perusjuttuja: perusasento, istu ja seuraa. Tein muutamia jättöjäkin, ja todella hyvin pysyi paikoillaan! Elli oli muutenkin erittäin hyvä ja innokas. On kyllä kiva treenata, kun huomaa koiran nauttivan :) Myös Yada oli erittäin positiivinen treenikaveri, joka totteli Ellin tavoin todella kivasti. Neminkään läsnäolo ei liiemmin vaikuttanut sen suorituksiin - hieman ehkä epävarman oloinen, mutta kuunteli tarkasti.

Lopuksi käytiin läpi hieman näyttelyjuttuja perjantain mätsäreiden varalle. Mun olisi tarkoitus esittää siellä Elli ja Nemi. Yada jääköön turnukarvansa kanssa kotiin... :) Hyvien treenien päätteeksi koirat saivat rellestää ainakin puolituntia vapaana keskenään. Leikkien lomassa tein Ellin kanssa luoksetuloja pitkänkin matkan päästä. Enpä olisi reilu kuukausi sitten uskonut, että Elli tulisi luokseni kesken leikkien, vaan nytpä tuli! :) Leikkien jälkeen raahasin kotiin kaksi väsynyttä russelia. Loppupäivä menikin sitten makoillessa :P

Tänään pesin Ellin valkoisille koirille tarkoitetulla shampoolla. En jaksanut alkaa föönailemaan turkkia, mutta näyttääpä tuo jo märkänäkin valkoisemmalta kuin ennen. Melkoinen kurakimppu tuo olikin ennen pesua! Onneksi jo maanantaina molemmat tytöt pääsevät trimmiin niin saan karvat kuntoon näyttelyrumbaa varten. Näyttelyistä puheenollen, onnistuin sivuuttamaan kaksi näyttelyilmottautumista: Lahden ja Haminan! Kyllä muutama ärräpää pääsi kun huomasin asian. Noh, ei voi minkään. Seuraavaksi Elli pääsee kehään (mätsäreitä lukuunottomatta) vasta Helsingin ryhmikseen 26. toukokuuta.

Elli pesun jälkeen, karva töttöröllään :)
Pesukarhu sai kyytiä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti