perjantai 27. huhtikuuta 2012

Verijälki

Verijäljellä Ellin ja Yadan, Johannan ja dogo-Aatun sekä Hannan ja labbis-Ason kanssa!

Elli pääsi tänään ensimmäistä kertaa tekemään jälkeä. Ei annettu jäljen vanhentua, vaan melko pian jäljen teon jälkeen otin Ellin autosta ja vein aloituspaikalle. Elli haisteli aloituspaikkaa ja lähti kiinnostuneena seuraamaan uutta hajua.

 Aloituspaikalla (huomatkaa ammattilaismainen vaatetukseni :D)

Ja sitten menoksi!

Tekemämme jälki oli melko lyhyt ja hyvin suora. Elli pysyi aika hyvin jäljellä, mutta kerran kadotettuaan hajun, se alkoi hieman haahuilla ympäriinsä ikäänkuin turhautuneena. Avustin Ellin takaisin jäljelle ja matka jatkui. Vauveli suunnisti nopeasti jäljen loppupäähän, muttei tuntunut aluksi tajuavan, että palkinto (lihapullat) olivat hieman piilossa. Hetken tutkiskeltuaan kantoa, jonne lihapulla-astia oli piilotettu, Elli löysi kuin löysikin palkintonsa ja naposteli lihapullat alta aikayksikön :) Kovasti kehuja, rapsutuksia ja taputuksia! Hieno suoritus ensikertalaiselta!

Ylpeä russeli :)

Yada on varsinainen verijälkipäällikkö, joten minulla ei ollut epäilystäkään, etteikö se olisi suoriutunut hienosti omasta jäljestään. Yada suoritti oman jälkensä nopeasti ja varmasti! Palkintona jäljen päässä odotti lelu - ja sehän piti (tottakai) tappaa samantien :)

 Yada lähtövalmiudessa aloituspaikalla

 Yada tekee huolellista työtä...

Yada ja iiiihana saalis :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti