torstai 17. toukokuuta 2012

Agilitya kaatosateessa

Yadalla piti olla agitreenit KSSK:lla, mutta treenejä olikin aikaistettu, eikä tieto ollut kulkenut minulle asti. Onneksi Homeetalla oli illaksi vielä vapaita treeniaikoja, joten varasin oman vuoron kentälle. Emma ja kääpiöpinseri-Viljo lähtivät mukaamme.

Aluksi treenailin Yadan kanssa. Hyvin meni, mutta pian mieletön kaatosade- ja ukkoskuuro yllättivät meidät. Pakoilimme sadetta A:n alla melko pitkään (autoonhan ei voinut mennä suojaan :D), mutta koska sade ei loppunut millään, oli vain tartuttava härkää sarvista ja jatkettava treenejä.

Sade ei tuntunut haittaavan Elliä lainkaan! Elli kuunteli oikein kivasti ja hyppyytin muutamia kertoja kisakorkuisiakin. Putki oli edelleen epäsuosiossa, mutta sain Ellin menemään putkeen kerran. Jee! Kokeiltiin isoa keinuakin, ja sehän sujui. Melkoinen sekametelisoppatreeni, muttei oma ajatus meinannut pysyä kasassa kun ajattelin vain sadetta ja ukkosta ;P Ihan kivasti meni kaikkien treenit, joten lopeteltiin ja käytiin vielä purkkarilla heittämässä lenkki. Sitten kotia kohti litimärkänä.

Kotona likat pääsivät shampoopesulle! ;)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti