lauantai 26. toukokuuta 2012

Ryhmänäyttely, Helsinki

Tänään siis Helsingissä ryhmänäyttelyssä. Matka kohti Helsinkiä alkoi aikaisin aamulla - oli pakko varata reilusti aikaa matkaan mun suunnistustaidoilla ;) En viimeisimmän näyttelyreissun ja lukuisten harhaan ajettujen kilometrien myötä luota ollenkaan navigaattoriin. Tällä kertaa löysimme kuitenkin helposti perille ja näyttelypaikalla (Tuomarinkylän vinttikoirakeskus) jäikin hyvin aikaa valmistautua kehään.

Nurmipohja oli selvästi Ellille ihan vieras ravialusta, ja se tarjosi harjoituksissa kokoajan laukkaa. Sain tehdä paljon töitä, jotta sain sen ravaamaan letkeästi laukalle rikkomatta. Seisotuksessa toimi ihan kivasti, treeneissä se on mielestäni ollut parempikin.

Kilpakumppaninamme narttupennuissa oli Ellin isän (Ruter-Ezz La Rif) omistajan toinen koira, joka olikin kova vastus meille. Elli esiintyi todella kivasti ravissa alun kankeudesta huolimatta. Pöydällä seisoi ihan kivasti, mutta hampaiden näytössä hermostui eikä meinannun antaa tuomarin koskea. Tuomari oli melko ronski otteissaan, ja jouduinkin selittelemään Ellin käytöstä jonkin verran. Tuomari oli ymmärtäväinen ja piti selvästi Ellistä pienestä vastustelusta huolimatta. Maassa seisominen meni vähän plörinäksi, kun Elli löysi maahan pudonneita nameja, mutta pienen säätämisen jälkeen seisoi ihan ok. Jo eilisissä treeneissä harjoittelimme selän asentoa, mutta ilmeisesti tänään en kiinnitänyt siihen tarpeeksi huomiota, sillä saimme maininnan huonosta selkällinjasta. Tuloksena PEK2.

Lisäilen kuvia kunhan apukäteni-Emma ehtii niitä minulle lähettää :)

Hyvät mittasuhteet, hyvä pää ja silmät. Korvat ok. Hyvä kaulan pituus. Hieman pysty lapa. Selkälinja voisi olla suorempi. Hieman pysty lantio vaikuttaa takaliikkeeseen, jossa voisi olla enemmän ulottuvuutta. Esiintyi hienosti.
- Juha Palovaara


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti