perjantai 25. toukokuuta 2012

KSSK Näyttelytreenit

Tänään näyttistreenien vierailevana tuomarina Vesa Hokkanen. Olipa kiva päästä välillä miestuomarin luo, koska vastassamme Helsingissä (huomenna, iik!) on Juha Palosaari. Elli ei kyllä jännittänyt Vesaa lainkaan, joten ihan turhaa panikoin :)

Vesa tykkäsi Ellin liikkeistä ja seisomisesta. Elli liikkuu paremmin vapaassa ravissa, joten aion huomenna kokeilla sen esittämistä vapaassa ravissa. Myös seisonta voisi olla parempi vapaana. Elli asettuu valppaammin kun seison sen edessä, enkä sivulla, jolloin se saattaa kallistua minua päin tai olla mutkalla. Myös etujalat ovat suoremmat (ei hajavarpaisuutta) kun seisonta on vapaa. Huomenna vedämme kuitenkin melko fiiliksellä, joten voi olla, että vaihtelen kehässä seisottamistyylejä: välillä maasta ja välillä seisoen vapaana. Pöydällä aion kuitenkin olla Ellin edessä, koska Vesa huomasi Ellin olevan pöydällä todella ryhdikäs minun seistessä sen edessä, eikä sivulla. Samoista syistä kuin maassa seisotuksessakin: Elli ei pääse nojailemaan tai vilkuilemaan minua ja seisoo siksi runko suoremmassa. Samoin etujalat.

Takajalkojen asettelu sujuu jo hyvin, etujalkojen kanssa on ongelmia. Elli antaa kyllä koskea etusiin, mutta jos yritän siirtää niitä, koko koira liikkuu ja alkaa rempoa jalkojaan. Parasta siis vain seisottaa vapaana, jotta saan etujalat kunnolla, ja sitten vasta asetella takajalat maasta Ellin viereltä.

Kotona siistin Elliä nyppimällä ja käpälöin sen läpikotaisin, jotta ei aristelisi kosketusta huomenna niin paljoa.

Kääks.. Huominen kyllä jännittää! :) Toivottavasti kaikki menee hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti