perjantai 18. toukokuuta 2012

Tokoa ja rentoutumista

Tänään kävimme "maaseutu"lenkillä Johannan ja Aatun kanssa, jonka jälkeen tokoilimme hieman Särkkien parkkipaikalla. Lenkillä koirat saivat mennä vapaammalla hihnalla, vaikka aina välillä palauttelin niitä vierelleni käskyn alle. Ihan kivasti meni, eikä Elli ollut moksiskaan Aatun seurasta :)

Tokoillessa Elli oli hieman poissaoleva, mutta kuunteli ihan kivasti. Ei kuitenkaan ollut yhtä hyvä kuin keskiviikkona - lähellekään. Kontakti oli melko heikko, mutta liikkestä perusasentoon -siirtymät sujuivat paremmin kuin hyvin! Yadan kanssa keskityimme vain innokkaaseen työskentelyyn.

Ajelin treenien jälkeen isäni ja äitipuoleni kesäasunnolle Ratulaan. Pst! Heidän mökkinsä on aivan tv:stäkin tutuksi tulleen Anu ja Arttu Harkin mökin ("Ratula" tv-ohjelma) naapurissa ;) Ratulassa koirat kirmailivat pihalla ja nauttivat luonnon rauhasta. Isä heitteli koirille useamman tunnin ajan keppejä, ja oi että oli kivaa! Välillä tytöt malttoivat rauhoittuakin hieman. Kotimatkalla oli hiljaista, sillä molemmat koirat nukuivat häkissä auton takapenkillä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti